FOTO VIDEO Leica a lansat primul smartphone. Cum arată, ce specificaţii are şi cât costă telefonul?

  • Leica Leitz Phone 1 are cel mai mare senzor de pe piaţa smartphone-urilor.
  • Ecranul de 240 Hz şi senzorul cu 20 de megapixeli confirmă renumele companiei.
  • Filmarea 8K cu 30 fps îţi permite să creezi clipuri video extraordinare.
1182 afișări
Imaginea articolului FOTO VIDEO Leica a lansat primul smartphone. Cum arată, ce specificaţii are şi cât costă telefonul?

FOTO: Twitter @LeicaRumors

Celebra companie producătoare de optică fotografică a creat primul său smartphone. Telefonul se numeşte Leitz Phone 1 şi are o cameră foto extrem de performantă.
 
Este dotat cu cel mai mare senzor de pe piaţă şi are o memorie internă de 256 GB. Datorită diafragmei foarte deschise, poţi face fotografii excelente în condiţii de lumină slabă.
 
Momentan este disponibil doar pentru piaţa japoneză şi costă 1700 de dolari.
 
Există o mulţime de preset-uri pentru a da fotografiilor tale acel sentiment special Leica şi pentru cei cărora le plac invenţiile, Leica a creat un capac magnetic cu logo-ul companiei situat în mijloc 
 
Chiar dacă este cu puţin mai scump decât telefoanele Apple sau Samsung, cei care l-au testat spun că îşi merită pe deplin banii.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici