Gabriel Mutu: În Sectorul 6, relaţia cu cetăţenii a devenit mai transparentă ca niciodată

Advertorial

86 afișări
Imaginea articolului Gabriel Mutu: În Sectorul 6, relaţia cu cetăţenii a devenit mai transparentă ca niciodată

Sunt şi am fost toată viaţa un om al faptelor. Ca politician, am fost mereu atras de lucruri concrete, am propus în permanenţă proiecte realizabile şi am urmărit îndeaproape finalizarea lor. Apoi, ca Primar, am avut şansa să mă pot implica activ, să pun umărul la rezolvarea problemelor cu care s-au confruntat locuitorii Sectorului 6.

Paulo Coelho spunea că ”Lumea se schimbă prin exemplul tău, nu prin opinia ta”. Astfel, mi-am dorit, şi în mare parte am realizat, ca Sectorul 6 să fie un exemplu de urmat pentru alte administraţii, iar cetăţenii să fie mândri de sectorul lor.

Pentru că, dincolo de vorbe, dincolo de promisiuni, dincolo de culori şi ambiţii politice, dincolo de opinii sau divergenţe, un primar este şi va fi judecat prin realizările sale. Doar acestea pot da măsura capacităţii, priceperii şi implicării sale.

Şi, ca să vă prezint concret, am asigurat din prima zi de mandat transparenţa actului administrativ şi voi continua să folosesc aceste instrumente care ne aduc mai aproape de cetăţeni: organizarea dezbaterilor publice şi a şedinţelor de consiliu local transmise online, oferirea de răspunsuri oficiale, punctuale, prin instrumente din Social Media (Facebook, Instagram, etc.). Am publicat bugetul local în format OPEN DATA, astfel încât transparenţa cheltuirii banului public să fie maximă.

Astăzi, prin accesarea platformelor online (www.primarie6.ro/servicii-online/ sau pe mobil prin aplicaţia Taxe Locale 6, disponibil acum pentru dispozitivele Android) poţi solicita un loc de parcare sau alte documente necesare, depune petiţii online şi plăti rolul fiscal sau ratele locuinţelor.

Până la finalul acestui an va fi lansată platforma digitală aferentă proiectului ”Primărie fără hârtie”, în care vor putea fi obţinute toate documentele necesare în format electronic: certificate de urbanism, avize de funcţionare, orar de funcţionare, autorizaţii de funcţionare, răspunsuri la petiţii, acte scanate din arhiva instituţiei şi multe alte documente.

Am încredere că oamenii din Sectorul 6 apreciază direcţia bună în care ne îndreptăm şi, pe 27 Septembrie, vor vota omul de care are nevoie sectorul pentru a continua lucrurile bine făcute.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici