Google primeşte undă verde de la Comisia Europenă pentru o achiziţie de 2.1 miliarde de dolari

  • Google va primi acceptul Comisiei Europene pentru achiziţionarea Fitbit
  • Google a acceptat să plătească 2.1 miliarde de dolari în schimbul companiei de wearables
  • Comisia Europeană a pornit în luna august o anchetă pe seama achiziţiei
561 afișări
Imaginea articolului Google primeşte undă verde de la Comisia Europenă pentru o achiziţie de 2.1 miliarde de dolari

Google primeşte undă verde de la Comisia Europenă pentru o achiziţie de 2.1 miliarde de dolari

Google poate sta liniştită. Va primi undă verde pentru achiziţionarea Fitbit, compania producătoare de ceasuri şi brăţări fitness. 2.1 miliarde de dolari a acceptat să plătească Google încă din noiembrie 2019.

Tranzacţia a fost sub semn de întrebare după ce Comisia Europeană a pornit o investigaţie. Aceasta şi-a dorit să se asigure că tranzacţia nu îi va permite lui Google să colecţioneze informaţii despre sănătatea oamenilor, ceea ce i-ar oferi un avantaj incorect faţă de rivali.
 
Conform Reuters, Google a acceptat să restricţioneze modul în care va folosi aceste date. De asemenea, compania va permite competitorilor să folosească interfaţa de programare de pe Android. Astfel, verdictul care va fi anunţat pe 23 decembrie va fi în favoarea Google.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici