VIDEO  Hennessey a prezentat noul hypercar Venom F5. Ce preţ are

  • Hennessey a prezentat noul hypercar Venom F5, cu 1.817 cai putere
  • Maşina poate deveni cea mai rapidă din lume, luând coroana Koenigsegg Agera
  • Venom F5 costă 2.1 milioane de dolari
593 afișări
Imaginea articolului Hennessey a prezentat noul hypercar Venom F5. Ce preţ are

Hennessey a prezentat noul hypercar Venom F5. Ce preţ are FOTO Youtube Carfection

Se numeşte Venom F5 şi are un obiectiv clar: să devină cea mai rapidă maşină din lume. Hypercar-ul celor de la Hennessey are 1.817 cai putere şi va costa 2.1 milioane de dolari. Un preţ corect dacă va realiza recordul mondial de viteză.

Producătorul spune că poate să atingă viteza de 500km pe oră.
 
Venom F5 va încerca să stabilească oficial recordul pentru cea mai rapidă maşină din lume în 2021. Tentativa va avea loc pe pista de aterizare deţinută de NASA în Florida. Nu oricine care conduce maşina poate să ajungă însă la viteza maximă. 
 
  • „Hennessey te supune la un test pentru a primi o licenţă. Şi acesta este un test serios pe care trebuie să-l treci astfel încât să fii calificat pentru a fi client. Chiar dacă vei cumpăra maşina, trebuie să fii calificat ca să conduci maşina în modul F5”, explică James William Walker, Car youtuber. 
                 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici