Invazie de steaguri roşii pe Twitter. Ce înseamnă ultima modă care a cucerit social media

  • Twitter a dat startul trendului cu steguleţe printr-un contradictoriu mesaj.
  • Semnificaţia steguleţului transmite faptul că mesajul conţinut nu trebuie crezut.
  • Conturi oficiale de mărci, companii şi cluburi sportive îl folosesc deja în exces.
943 afișări
Imaginea articolului Invazie de steaguri roşii pe Twitter. Ce înseamnă ultima modă care a cucerit social media

Invazie de steaguri roşii pe Twitter. Ce înseamnă ultima modă care a cuprins social media

Cine a fost pe reţelele de socializare în ultimele ore, probabil că nu l-a ratat. Este vorba despre un emoji nou apărut, un steag roşu.

Noua modă s-a răspândit rapid şi este folosită de numeroase de conturi oficiale, de la mărci, companii, giganţi până la cluburi sportive şi companii asociate.

 

 

Dar ce simbolizează triunghiul roşu? Semnificaţia ar fi: „Nu-l credeţi pe cel care scrie aceste lucruri, ci luaţi exact opusul ca adevărat”.

Contul oficial Twitter a dat startul trendului cu un simplu şi contradictoriu: „Nu sunt pe Twitter”, urmat de mai multe steaguri roşii.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici