Jabra Elite 8 şi Jabra Elite 10 au fost anunţate. Ce îmbunătăţiri aduc?

  • Jabra 8 sunt căşti rezistente la apă, praf şi şocuri, cu sunet Dolby Audio.
  • Concurează cu Apple AirPods Pro şi Samsung Galaxy Buds Pro.
  • Jabra 10 sunt căşti confortabile şi performante, cu Dolby Atmos şi încărcare wireless.
746 afișări
Imaginea articolului Jabra Elite 8 şi Jabra Elite 10 au fost anunţate. Ce îmbunătăţiri aduc?

Jabra, Facebook

Jabra, o companie daneză, va lansa două perechi de căşti audio wireless, numite Jabra Elite 8 Active şi Jabra Elite 10 , care se laudă cu a fi cele mai rezistente căşti din lume.

Căştile Jabra Elite 8 Active se compară favorabil cu alte modele de căşti wireless de pe piaţă, cum ar fi Apple AirPods Pro, Samsung Galaxy Buds Pro sau Sony WF-1000XM4, având avantajul de a fi mai durabile şi mai confortabile, având un sistem de fixare sigur şi personalizabil.

,,În ultimul an am lansat o mulţime de căşti care au fost greu de diferenţiat de celelalte. Nu mă refer la Elite 3, Elite 4, Elite 5 sau 7 Pro, dar există şi versiuni active ale unora dintre aceleaşi Buds. Am activat Elite 8 de 200$ în mâna dreaptă şi am Flagship Elite 10 în mâna stângă de 250$.

Dacă sunteţi în căutarea de muguri robuşti care ar fi un motiv esenţial pentru a le cumpăra, dar sunt uşoare, de 5 grame fiecare, destul de compacte, aşezându-se destul de bine la nivelul urechilor, declară David Carnoy, Editor Executiv”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici