Jeff Bezos ameninţat cu ghilotina

  • Jeff Bezos este oficial cel mai bogat om din lume, cu peste 200 de miliarde de dolari
  • Un grup de protestatari a construit o ghilotină în faţa casei lui Bezos din Washington
  • Protestatarii au cerut salariu minim de 30 de dolari pe oră pentru angajaţi
1515 afișări
Imaginea articolului Jeff Bezos ameninţat cu ghilotina

Jeff Bezos ameninţat cu ghilotina

Nici când eşti cel mai bogat om din lume n-ai liniste. Jeff Bezos, după ce a trecut de pragul de 200 de miliarde, s-a trezit cu protestatari în faţa casei sale din Washington.

Grupul, condus de Chris Smalls, un angajat concediat de la Amazon, a cerut un salariu minim de 30 de dolari pe oră pentru angajaţi. De altfel, Small a fost concediat de la Amazon tot în urma unui protest.

Ideea lor de protest e cel puţin interesantă, au construit o ghilotină în faţa casei lui Bezos. Grupul a ameninţat că va continua protestul la toate sediile Amazon din Statele Unite.

Deocamdată nimic despre proteste la nivel mondial, pentru că ar fi trebuit să ne aşteptăm să vedem ghilotine şi la sediile Amazon de la Iaşi şi Bucureşti.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici