Lenovo prezintă ThinkSmart One, prima consolă de videoconferinţă din lume All-in-One bazată pe Windows

626 afișări
Imaginea articolului Lenovo prezintă ThinkSmart One, prima consolă de videoconferinţă din lume All-in-One bazată pe Windows

Lenovo™ prezintă noua consolă ThinkSmart™ One Smart Collaboration, concepută pentru săli de conferinţă de dimensiuni mici şi mijlocii sau spaţii dedicate home office. Sistemul ThinkSmart One all-in-one (AIO) este primul din lume care rulează Windows 10 IoT Enterprise şi este alimentat de un procesor Intel® Core™ de generaţia a 11-a, cu tehnologia vPro®. ThinkSmart One oferă o experienţă audio-vizuală excepţională datorită compatibilităţii pentru aplicaţiile cunoscute de videoconferinţă, precum Microsoft Teams Rooms sau Zoom Rooms , şi celor opt reţele de microfoane cu anulare a ecoului şi a zgomotului, difuzoare stereo de 15 W şi camerei integrate de înaltă rezoluţie  ce dispune de câmp vizual cuprinzător.

În plus, ThinkSmart One poate fi uşor de instalat, gestionat şi personalizat la nivel central prin ThinkSmart Manager şi oferă niveluri de securitate îmbunătăţite, disponibile cu opţiunile Intel vPro şi sistemului de operare Windows 10 IoT Enterprise. De asemenea, sistemul  AIO include ThinkSmart Controller cu ecran tactil de 10,1 inch (acelaşi controller furnizat în kiturile Lenovo pentru sălile Core), pentru un control simplu şi eficient al conferinţelor.

Construit special pentru a anticipa o creştere continuă a spaţiilor de întâlnire hibride, pe măsură ce birourile tradiţionale sunt transformate în centre de afaceri mai dinamice şi mai colaborative, ThinkSmart One extinde platformele Lenovo de videoconferinţă şi colaborare care joacă un rol esenţial în sprijinirea productivităţii şi implicării angajaţilor.

„Vedem în piaţa de IT din Romania, inclusive în Europa Centrala şi de Sud Est, un apetit crescut al clienţilor noştri de business pentru soluţii inteligente de colaborare, iar Lenovo răspunde acestor nevoi prin soluţiile şi produsele din portofoliul său, unul dintre produse fiind Lenovo ThinkSmart One, primul collaboration bar din lume bazat pe tehnologia Windows. Schimbările din domeniul tehnologiei şi cerinţele clienţilor noştri în noua normalitate a stilului de lucru hibrid, ne provoacă să continuam procesul de inovaţie, care se regăseşte în ADN-ul Lenovo. ThinkSmart One este o opţiune versatilă cu costuri reduse de instalare şi mentenanţă, care se adresează nevoile clienţilor noştri, atât din companiile mici si mijlocii cât şi din companiile mari, care îşi doresc o schimbare a spaţiilor de lucru tradiţionale, în unele mai dinamice şi bazate pe funcţii de colaborare”, a spus Tudor Bercan, Smart Collaboration Business Development Manager - Central & South-East Europe, Lenovo.

„Astăzi, mai mult decât oricând, oamenii au nevoie de o experienţă de colaborare integrată, care să pună toţi participanţii pe picior de egalitate, indiferent dacă aceştia participă la o întâlnire din sala de conferinţe, din clasă, laborator, sala de şedinţe, de la biroul de acasă sau chiar de pe drum. Suntem onoraţi de parteneriatul pe care îl avem cu Lenovo la nivel global, care a dus, printre multe altele, la lansarea primului echipament Teams Meeting Rooms Collaboration Bar All-in-One bazat pe Windows, din lume. Prin echipamentele Teams Meeting Rooms, clienţii se bucură de noua licenţiere Microsoft Teams Meeting Rooms Basic şi Pro, care pleacă de la costuri zero, de funcţionalitatea „Direct Guest Join” care permite echipamentelor să se conecteze şi la alte platforme, precum Zoom sau WebEx şi de posibilitatea de a face management şi raportare integrată prin panoul de administrare Teams Admin Center”, concluzionează Robert Pufan, Cloud Solution Architect for Modern Work – Central & Eastern Europe, Microsoft.

Rezumatul ThinkSmart One:

  • Experienţă excepţională şi flexibilă de la un dispozitiv „all-in-one” care include mijloace audio-vizuale şi de calcul încorporate în consolă, opţiunea de montare pe perete şi controler dedicat cu ecran tactil uşor de utilizat.
  • Inovator şi scalabil prin intermediul mai multor porturi de intrare şi ieşire, inclusiv HDMI şi USB, precum şi 2 x RJ45, dintre care unul dispune de Power over Ethernet (PoE) pentru o mai mare adaptabilitate
  • Mijloace audio-vizuale imersive care dispun de opt microfoane cu acoperire 180 de grade, o cameră FHD cu câmp vizual orizontal de 100 de grade şi difuzoare stereo cu o rază de utilizare de peste opt metri
  • Uşor de gestionat prin intermediul controlerului inclus, sau de utilizat remote prin ThinkSmart Manager

 

Programe şi servicii oferite

La fel ca în cazul tuturor produselor Lenovo ThinkSmart pentru săli de şedinţe, ThinkSmart One este livrat standard cu trei ani de asistenţă Premier Support3 de la Lenovo, care oferă acces la servicii tehnice avansate timp de 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. De asemenea, include un an de programe şi servicii Lenovo:

  • Serviciile profesionale ThinkSmart4: Primul an de mentenanţă va ajuta departamentele IT să instaleze fiecare kit, să configureze şi să integreze în platformele de comunicaţii unificate existente. De asemenea, include un contract de mentenanţă pe o durată de un an, care poate fi reînnoit şi care cuprinde o opţiune de a redistribui un nou spaţiu de întâlnire, dacă este necesar.
  • ThinkSmart Manager Premium2 este suita de programe Lenovo de gestionare a videoconferinţei. Menţinerea unei colaborări eficiente înseamnă că tehnologia trebuie să fie mereu activă, mereu conectată şi uşor de utilizat. ThinkSmart Manager Premium vine în ajutorul departamentelor IT pentru a configura, a controla şi a gestiona întregul portofoliu de soluţii ThinkSmart dintr-o singură interfaţă intuitivă.

Pentru a afla mai multe despre soluţiile Lenovo ThinkSmart, vizitaţi: www.lenovo.com/thinksmart.

Preţuri şi disponibilitate în România5

  • ThinkSmart One este disponibil la partenerii autorizaţi Lenovo, de la 2969 euro.

 

 

ThinkSmart One

Procesor

Procesor Intel® Core™ i5-1145G7E IoTG vPro®

Sistem de Operare

Windows 10 IoT Enterprise

Memorie

8GB DDR4

Stocare

256GB SSD

Grafică

Grafică integrată Intel Graphics

Control Display

Ecran tactil 10,1" (1280×800) în 10 puncte, cu raport de aspect 16:10

Audio

Difuzoare stereo, putere de ieşire tipică de 15 W
8 microfoane cu acoperire la 180 de grade şi anulare a ecoului şi a zgomotului

Cameră

Cameră FHD cu FOV orizontal de 100 de grade, FOV vertical de 68 de grade, FOV pe diagonală de 125 de grade

Securitate

Securitate Windows 10 IoT Enterprise
Securitate Intel vPro

Porturi

2 x HDMI out
1 x HDMI In
2 x USB Tip-A
2 x USB Tip-C
1 x RJ45 (POE) cu indicator LED
1 x RJ45 (vPro) cu indicator LED

Wireless LAN

Wi-Fi 2x2AX

Dimensiuni

TBD

Greutate

TBD

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici