LinkedIn explorează formatul video inspirat de TikTok

  • LinkedIn se alătură trendului de adaptare a fluxului de videouri scurte, similar cu TikTok, pentru a satisface cerinţele utilizatorilor în căutarea de conţinut interactiv.
  • Noua caracteristică, aflată în faza beta, permite utilizatorilor să exploreze şi să interacţioneze cu videoclipurile într-un mod similar cu TikTok şi Instagram Reels.
  • LinkedIn îşi propune să ofere o experienţă mai captivantă şi relevantă pentru utilizatori, adaptându-se la creşterea popularităţii videoclipurilor scurte în mediul online profesional.
154 afișări
Imaginea articolului LinkedIn explorează formatul video inspirat de TikTok

LinkedIn explorează formatul video inspirat de TikTok

LinkedIn se alătură platformelor care încearcă să imite succesul TikTok prin testarea unui flux de videouri scurte, informează Mashable. Mişcarea reflectă tendinţa în curs de desfăşurare a aplicaţiilor care încearcă să reproducă atracţia virală a TikTok, stimulată de formatul său de video vertical şi capacitatea de a genera tendinţe.

Noua caracteristică, aflată în prezent în versiune beta, seamănă cu fluxul TikTok şi Instagram Reels, permiţând utilizatorilor să interacţioneze cu videoclipurile prin aprecieri, comentarii şi repostări.

Observată pentru prima dată de directorul de strategie, Austin Null, şi confirmată de LinkedIn pentru TechCrunch, fluxul de video-uri apare sub o nouă filă "Video" în cadrul aplicaţiei. Cu toate că cronologia lansării generale rămâne neclară, testerii timpurii precum fondatorul Karina Hsu o descriu ca "TikTok pentru muncă", prezentând o combinaţie de clipuri inspiraţionale de podcast şi evenimente curente.

LinkedIn îşi propune să se adreseze comunităţii sale tot mai mari de influenceri, care include podcasteri, antrenori de carieră şi proprietari de afaceri, oferind mai mult conţinut video pentru scopuri de învăţare şi dezvoltare. Cu TikTok devenind din ce în ce mai mult un centru pentru conţinutul legat de carieră, LinkedIn profitează de popularitatea videoclipurilor verticale pentru a atrage utilizatorii care caută oportunităţi de creştere profesională.

Cu toate acestea, încercările anterioare ale LinkedIn de a imita caracteristici populare, cum ar fi LinkedIn Stories, nu au fost întotdeauna de succes. În ciuda acestui fapt, platforma are încredere în ultima sa încercare de a integra video-urile scurte în sistemul său de networking profesional, având ca scop oferirea utilizatorilor unei experienţe mai captivante şi interactive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici