Microsoft lansează rivalul lui Galaxy Fold: telefonul are două ecrane articulate şi este echipat cu Android

  • Microsoft lansează primul telefon pliabil, Surface Duo
  • Telefonul are două ecrane articulate şi este echipat cu Android
  • Lansarea are loc pe 10 septembrie iar preţul este de 1400 de dolari
871 afișări
Imaginea articolului Microsoft lansează rivalul lui Galaxy Fold: telefonul are două ecrane articulate şi este echipat cu Android

La 3 ani de la abandonarea proiectului Windows Phone, Microsoft îţi aduce primul său telefon pliabil, Surface Duo, echipat cu Android.

Nu e acelaşi lucru cu Galaxy Fold de la Samsung, sunt practic două ecrane articulate, dar care pot fi folosite ca un singur ecran sau separat. Articulaţia permite rotirea fiecărui ecran la 180 de grade ca să poţi arăta prietenilor sau partenerilor la ce lucrezi.

Poate te va surprinde să afli că e mai subţire decât Galaxy Fold. Aplicaţiile pot rula pe ambele ecrane sau, separat, fiecare pe câte un ecran. Iar dacă vrei să citeşti, vei avea senzaţia că ai o carte în mână.

Lansarea oficială are loc pe 10 septembrie, iar preţul anunţat este de 1400 de dolari.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici