Motorola razr 40 ultra, inspiraţia pentru razr Collection by Maurice Munteanu

262 afișări
Imaginea articolului Motorola razr 40 ultra, inspiraţia pentru razr Collection by Maurice Munteanu

Motorola dezvăluie colecţia inspirată de razr 40 ultra, creată în colaborare cu Maurice Munteanu, dovedind încă o dată angajamentul faţă de lumea modei. Fashion editorul a creat cinci ţinute care exprimă esenţa razr 40 ultra şi caracterul atemporal al familiei razr. Inspirat de designul memorabil al gamei, Maurice propune reinterpretarea little black dress pentru ea, alături de clasica ţinută business pentru el.

Cu siguranţă jeanşii, jacheta din piele şi colierul din perle sunt piese care nu se vor demoda niciodată. Imaginează-ţi: începutul anilor 2000, reclamele vintage la jeans, jachetele uber-sexy din piele. Fix ca jeanşii pe care îi purtai în liceu şi care acum sunt mai cool ca niciodată, şi razr 40 ultra are această capacitate fantastică de a se adapta, de a ţine pasul cu absolut toate capriciile modei, spune Maurice Munteanu.

Fără îndoială, însă, bijuteria colecţiei este outfit-ul format din rochia statement din paiete şi cizmele înalte din acelaşi material, ţinuta întregită de razr 40 ultra Viva Magenta, alături de care orice outfit este desăvârşit.

Motorola este un brand care a construit de-a lungul timpului o legătură puternică între tehnologie şi lumea modei. Procesul a început cu lansarea unuia dintre primele device-uri portabile din lume şi a continuat cu numeroasele modele cu clapetă care s-au bucurat de o popularitate în rândul pasionaţilor de modă. Motorola a prezentat următoarea generaţie de telefoane razr, demonstrând încă o dată că designul inovator poate redefini experienţa pe care o avem cu smartphone-ul nostru.

 

razr, un „fashion statement” atemporal

Încă de la primul smartphone clamshell, Motorola are o istorie bogată în rescrierea modului în care oamenii accesează şi experimentează inovaţia. După primul apel efectuat de pe un telefon mobil făcut de Motorola acum 50 de ani, brandul a înţeles că utilizatorii aveau nevoie nu doar de un telefon portabil, ci de un dispozitiv care să le completeze stilul de viaţă. Astfel, au apărut pe piaţă celebrele telefoane Motorola cu clapetă, vedetele perioadei, în special pentru iubitorii de fashion. Apariţia lui razr v3 în filmul The Devil Wears Prada a fost dovada integrării perfecte a brandului în estetica fashion a utilizatorilor, iar Motorola continuă să respecte promisiunea pe care a făcut-o cu ani în urmă.

Motorola ştie ca astăzi telefoanele nu mai sunt doar o modalitate de conectare digitală sau doar un instrument pentru productivitate, ci sunt mai mult decât oricând o declaraţie despre personalitatea şi despre stilul utilizatorilor. Prin lansarea lui razr 40 ultra, Motorola oferă încă o dată pasionaţilor de modă un telefon iconic, performant, cu funcţii gândite pentru nevoile actuale ale utilizatorilor, în cele mai relevante nuanţe ale momentului – culorile Pantone.

Te poti bucura fără griji de razr 40 ultra, statement-ul tău fashion, mulţumită asigurării Motorola

Motorola ştie că accidentele pe care telefoanele le pot suferi sunt o problemă pe care utilizatorii o experimentează. Brandul vine în întâmpinarea cumpărătorilor care aleg să achizitioneze în luna iunie motorola razr 40 ultra, cu asigurarea ADP (advance device protection) pentru un an de zile.

În perioada 1 - 30 iunie, utilizatorii care achiziţionează un motorola razr 40 ultra de la partenerii autorizaţi beneficiază de asigurare ADP (advance device protection) gratuită pentru un an. Astfel, dacă smartphone-ul este deteriorat neintenţionat, dacă este afectat de infiltrarea apei, de o supratensiune electrică sau dacă ecranul OLED/POLED integrat se defectează ca urmare a acţiunii accidentale a utilizatorului, Motorola va repara sau va înlocui gratuit produsul. Motorola va accepta până la două (2) solicitări de reparare a produsului prin intermediul acestui Acord, pe parcursul unei perioade de 12 luni.

Te poţi bucura astfel de razr 40 ultra, fashion statement-ul tău, fără grija accidentelor. Mai multe detalii despre regulamentul campaniei: https://cutt.ly/uwe27Hvj.

Noul motorola razr 40 ultra poate fi achiziţionat din magazinele Altex, eMAG, Orange şi Digi la un preţ recomandat de 5999,90 lei.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici