Nintendo şi-a mărit profitul cu 400%

  • În ultimele trei luni, profitul Nintendo a crescut cu 400%.
  • Jocul „Animal Crossing: New Horizons” s-a vândut în peste 10 milioane de exemplare.
  • Vânzările de console Nintendo Switch au trecut de 5,5 miloane de exemplare.
127 afișări
Imaginea articolului Nintendo şi-a mărit profitul cu 400%

Nintendo şi-a mărit profitul cu 400%

Deşi pare greu de crezut, Nintendo a anunţat că, în ultimele trei luni, profitul a crescut cu 400%. Da, ai auzit bine. Şi asta în condiţiile în care multe business-uri au dat faliment în pandemie.

Profit crescut cu 400%

Trei au fost elementele care au dus la fabuloasa creştere. Primul este jocul „Animal Crossing: New Horizons”, care s-a vândut în peste 10 milioane de exemplare, al doilea, vânzarea de console Nintendo Switch care a depăşit 5,5 milioane de exemplare iar al treilea, poate cel mai important, pandemia însăşi, care a izolat oamenii în case, făcându-i să cheltuiască mai mult pe modalităţi de distracţie.

 5,5 milioane de console vândute

În condiţiile astea, profitul Nintendo s-a ridicat la 3,4 miliarde de dolari.
Alex are o consolă Nintendo Switch şi spune că a cheltuit ceva în ultima vreme.

Alex, gamer : ”Cu toată pandemia, cu tot ce se întâmplă în lume, scăparea a fost asta, investiţia cea mai mare în ultima perioadă: consola, jocuri pentru ea. M-am jucat mult mai mult în ultimele 4 luni, decât în ultimii, cred că, doi ani”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici