Noul iPhone low-cost va fi lansat săptămâna viitoare. Toate detaliile despre evenimentul Apple

Apple va organiza evenimentul anual de lansare a produselor sale de primăvară pe 8 martie, a anunţat miercuri producătorul iPhone.

13681 afișări
Imaginea articolului Noul iPhone low-cost va fi lansat săptămâna viitoare. Toate detaliile despre evenimentul Apple

Noul iPhone low-cost va fi lansat săptămâna viitoare. Toate detaliile de spre evenimentul Apple

Compania este aşteptată să lanseze o versiune low-cost a popularului său iPhone cu 5G, o nouă versiune a iPad Air şi un Mac Mini high-end.

Apple oferă în prezent un iPhone low-cost numit iPhone SE, care a fost introdus în primăvara anului 2020 şi se vinde la preţul de 399 de dolari. Modelul actualizat ar putea avea acelaşi design, dar un procesor mai rapid şi suport 5G.

Noul telefon ar fi prima actualizare a modelului iPhone SE din ultimii doi ani şi se zvoneşte că ar urma să vină cu o cameră îmbunătăţită şi un procesor mai rapid.

"Peek performance". 8 martie. Ne vedem acolo", a declarat vicepreşedintele senior de marketing al Apple, Greg Joswiak, într-un tweet.

Compania nu a dat mai multe detalii despre eveniment.

Cea mai valoroasă companie din lume, Apple a reuşit să depăşească problemele legate de lanţul de aprovizionare care au paralizat alte industrii şi companii şi care au dus la penuria de produse în timpul sezonului de sărbători.

Apple organizează de obicei trei evenimente în fiecare an pentru a lansa noi produse, începând din primăvară şi anunţând lansarea celei mai recente game de iPhone-uri chiar înainte de sezonului de sărbătorii de iarnă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici