(P) Noul HUAWEI nova 10 Pro redefineşte designul şi performanţa în telefonia mobilă

1581 afișări
Imaginea articolului (P) Noul HUAWEI nova 10 Pro redefineşte designul şi performanţa în telefonia mobilă
Dacă a venit momentul pentru un nou smartphone, mai potrivit pentru nevoile tale, trebuie să ştii că Huawei a lansat saptămâna aceasta noul HUAWEI nova 10 Pro. 
 
Clasic, cu un design elegant, funcţionalităţi îmbunătăţite şi tehnologii inovatoare, noul smartphone lansat de Huawei ar putea fi exact gadgetul care lipseşte din viaţa ta. 
 
HUAWEI nova 10 Pro moşteneşte designul nova, însă îmbunătăţeşte designul original Star Orbit Ring printr-unul tip Star Orbit Craft. Această evoluţie înseamnă o textură mai strălucitoare şi mai catifelată la atingere. 
 
Cu o grosime de doar 7,88 mm şi o greutate de numai 191 de grame, acest smartphone dovedeşte că performanţa de nivel înalt poate încăpea perfect în mâna ta. 
 
Poţi alege o variantă de culoare premium discretă Starry Black, iar dacă îţi doreşti o senzaţie de rafinament şi un aspect unic poţi alege varianta de culoare Starry Silver, care se completează perfect cu designul auriu Star Orbit Ring. 
 

Ecosistemul tău de inovaţie

 
Noul tău smartphone Huawei îţi dă acces în ecosistemul de inovaţie AppGallery, în care dezvoltatorii de aplicaţii creează experienţe unice pentru utilizatori. 
 
AppGallery este unul dintre cele trei mari „magazine de aplicaţii” la nivel global, iar prin prisma acestuia ai la dispoziţie aplicaţii globale şi locale din nu mai puţin de 18 categorii, printre care navigaţie, transport, ştiri, social media şi multe altele. 
 
Disponibilă în peste 170 de ţări şi regiuni, AppGallery are peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global, dintre care 43 de milioane doar în Europa. 
 
Nu există nicio limită când vine vorba de aplicaţiile pe care le poţi accesa pe noul tău HUAWEI nova 10 Pro prin intermediul AppGallery. 
 
Pentru context, trebuie să ştii că peste 5,7 miliioane de dezvoltatori de aplicaţii din întreaga lume s-au alăturat alianţei dezvoltatorilor Huawei. Rezultatul? Peste 216.000 de aplicaţii au fost integrate cu HMS Core la nivel global, iar evoluţia continuă. 
 
Doar pe parcursul anului 2021 numărul de aplicaţii HMS a crescut cu 147%, ceea ce înseamnă că în fiecare zi sau în fiecare săptămână te poţi bucura de noi aplicaţii disponibile în ecosistemul tău de inovaţie AppGallery. 
 
 

Surprinde clipa

 
Capacităţile foto-video ale noului HUAWEI nova 10 Pro redefinesc standardele din industria de smartphone-uri, dar şi din cea a creatorilor de conţinuturi de orice fel. 
 
Spre exemplu, cu HUAWEI Multi-Vision Photography ai acces la obiective de înaltă calitate pentru camera frontală dublă. 
 
Modelul nova 10 Pro marchează mai multe premiere în industrie şi vine cu prima cameră frontală cu autofocus şi unghi ultra-larg de 60 MP, care acceptă un unghi larg de 100 de grade şi calitate video 4K, totul în timp ce oferă o rezoluţie excelentă şi sensibilitate la lumină. 
 
O altă premieră s-a concretizat prin camera frontală de 8 MP pentru portrete. Aceasta dispune de un zoom optic 2X şi zoom digital de până la 5X, ceea ce extinde limitele percepţiei umane şi oferă o experienţă fără precedent când vine vorba de portrete close-up. 
 
HUAWEI nova 10 Pro dispune şi de prima cameră frontală din industrie cu AF instantaneu şi detecţie în patru faze (QPD), în care fiecare pixel este dedicat fotografierii şi focalizării. 
 
Faţă de un obiectiv cu autofocus obişnuit, aceasta promite o creştere cu 30% a vitezei de focalizare, ceea ce îmbunătăţeşte cu 119%  rezoluţia imaginilor realizate cu unghi larg. 
 
Graţie camerei pentru portret close-up şi autofocusului pe subiectul principal, rezoluţia portretelor în prim-plan este acum cu 150% mai mare. 
 
Compoziţia cadrului XD Fusion îmbunătăţeşte fotografia mobilă în fiecare scenariu: fotografii cu iluminare frontală, iluminare din spate şi HDR cu expunere multiplă, pentru a obţine efecte bokeh delicate, ajutând utilizatorii să surprindă portrete close-up clare, de înaltă calitate, la un clic de distanţă de declanşare.
 
Mai mult, camera principală cu care este echipat noul HUAWEI nova 10 Pro aduce pentru utilizatori un sistem Ultra Vision Photography de 50 MP. Spre deosebire de un senzor obişnuit, acesta adoptă matricea filtrelor de culoare RYYB Huawei, pentru un aport de lumină cu 40% mai mare. 
 
Dacă eşti un utilizator sau un creator de conţinut dinamic, care se bazează deseori pe camera principală, trebuie să ştii că acest model de smartphone este echipat cu funcţia Follow Focus, care fixează şi urmăreşte subiectul filmat. 
 
Astfel, chiar dacă subiectul filmat este fixat temporar, focalizarea va rămâne în continuare pe el când va reapărea în cadru. 
 

Performanţă la cele mai înalte cote

 
Tu vei fi primul spectator al conţinuturilor tale foto-video de înaltă calitate, întrucât HUAWEI nova 10 Pro vine cu un ecran viu colorat şi o îmbunătăţire spectaculoasă a detaliilor. 
 
Acest model poate reda 1,07 miliarde de culori, are o rată de refresh ridicată de până la 120 Hz şi o rată de eşantionare tactilă de 300 Hz, pentru o experienţă de utilizare mai fluidă în activităţile zilnice, navigarea web sau alte interacţiuni.
 
Nu trebuie să îţi faci griji pentru capacitate sau pentru spaţiul disponibil, în contextul în care noul tău HUAWEI nova 10 Pro este echipat cu 8GB RAM şi este disponibil fie în varianta cu spaţiu de stocare internă de 128GB, fie în cea de 256GB. 
 
Şi pentru că ai nevoie de un smartphone care să fie la îndemâna ta de fiecare dată când ai nevoie de el, care să nu piardă prea mult timp la încărcat, noul model Huawei acceptă SuperCharge de 100 W.
 
Mai mult, HUAWEI nova 10 Pro este echipat în premieră cu noul mod Turbo, depăşind limitele consumului de energie pentru încărcare instantanee. 
 
Concret, în doar 10 minute telefonul poate fi încărcat cu până la 60%, iar pentru încărcarea completă ai nevoie de doar 20 de minute. 
 
Mai trebuie să ştii că noul model nova 10 Pro dispune de răcire cu lichid VC Ultra-Generation, care asigură disiparea căldurii cu viteză şi uniformitate. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici