Prima lansare Apple din 2021. Noile produse cu care s-ar putea lăuda gigantul Tech

Apple urmează să găzduiască prima lansare de produse din acest an săptămâna viitoare, aşteptările fiind pentru actualizări ale gamei iPad Pro, iPad mini şi AirPods, anunţă CNN.

1702 afișări
Imaginea articolului Prima lansare Apple din 2021. Noile produse cu care s-ar putea lăuda gigantul Tech

Prima lansare Apple din 2021

Compania a trimis marţi invitaţii de presă pentru un eveniment virtual - cu sloganul „Spring Loaded” - care va avea loc marţi, 20 aprilie, la sediul Apple Park din Cupertino, California.

Asistentul vocal Siri a dezvăluit data înainte de anunţul oficial.

Apple ar putea anunţa o reîmprospătare a gamei sale de iPad-uri: un iPad Pro actualizat cu un afişaj LED super-luminos şi un iPad mini reproiectat cu rame mai mici şi un afişaj mai mare, potrivit Bloomberg.

Compania pregăteşte, de asemenea, noua generaţie de căşti AirPods 3.

Nu este clar dacă gama de laptopuri MacBook Pro şi MacBook Air de la Apple va fi reînnoită săptămâna viitoare. Apple a întrerupt recent linia iMac Pro, la un moment dat cel mai puternic computer oferit de companie, precum şi boxa inteligentă HomePod, pentru a se concentra mai mult pe HomePod mini.

Există informaţii că Apple lucrează la ochelari inteligenţi şi la o cască de realitate augmentată şi realitate virtuală, dar este puţin probabil să fie anunţat ceva luna aceasta.

În ultimii ani, Apple a organizat lansări de primăvară pentru serviciul Apple TV + şi linia iPhone SE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici