Samsung anunţă data lansării noului Galaxy Note 20. Când va fi prezentat „virtual” publicului larg

  • Data lansării a fost setată pentru luna viitoare, pe 5 august
  • Noul model va fi dezvăluit în cadrul unei prezentări virtuale
  • Lansarea va fi prima de acest fel realizată de compania sud-coreeană în timpul pandemiei
798 afișări
Imaginea articolului Samsung anunţă data lansării noului Galaxy Note 20. Când va fi prezentat „virtual” publicului larg

Sursa foto: profimedia

Lansarea Galaxy Note 20 a fost programată pentru data de 5 august şi se va desfăşura în cadrul unui eveniment virtual, fără public. Evenimentul Galaxy Unpacked este primul de acest tip de la începutul pandemiei, după ce lansarea din februarie a adunat mii de iubitori de tehnologie. O scurgere de informaţii de pe site-ul Samsung sugerează că telefonul ar putea fi disponibil într-o nouă culoare: bronz.

Samsung Galaxy Note 20 şi Galaxy Note 20 Plus sunt aşteptate să ne ofere versiuni mai mari ale S20 şi S20 Plus cu capacităţile adăugate ale S Pen. Culoarea de bronz va fi disponibilă pentru ambele versiuni ale smartphone-ului.

Singurele lucruri care nu au fost specificate în comunicat de către Samsung sunt dacă Note 20 Ultra va fi disponibil cu o cameră de 108 MP sau dacă Samsung Galaxy Fold 2 (se aşteaptă să fie numit Galaxy Z Fold) şi Galaxy Z Flip 5G vor apărea sau vor fi anunţate separat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici