Sony a lansat Xperia Pro, primul ”smartphone profesional”. De ce este considerat accesoriu de lux

  • Sony a lansat primul "smartphone profesional", Xperia Pro
  • Telefonul are specificaţii vechi de un an, însă costă 2.500 de dolari
  • Singurul element distinctiv este că Xperia Pro vine cu un port HDMI
6666 afișări
Imaginea articolului Sony a lansat Xperia Pro, primul ”smartphone profesional”. De ce este considerat accesoriu de lux

Nu are două ecrane ca modelele de la Samsung sau Microsoft şi nu este placat cu aur, aşa cum sunt modificate iPhone-urile. Noul telefon de la Sony are procesor folosit de telefoanele cu Android de anul trecut, Snapdragon 865. Nu are nici senzor pentru amprentă, dar vine cu 512 GB memorie internă.

Ce are telefonul special este un port HDMI, care îl poate transformă într-un mini-televizor. Telefonul a fost creat să ajute camerele DSLR, pentru care e ca un vizor de dimensiuni mari. Practic, un accesoriu de lux. Sony spune că este un telefon pentru creatorii de conţinut.

Xperia Pro este echipat cu un sistem unic de emitere a semnalelor antenei la 360 de grade. Asta pentru cel mai bun semnal 5G oriunde mergi. Când e conectat la o cameră Alpha, creatorii de conţinut au nu doar mai multe flexibilitate cu ceea ce pot să creeze, ci şi pentru locul de unde pot distribui.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici