VIDEO Tableta de control a maşinii Tesla Model 3, supusă la testul ciocanului de un vlogger

  • Un vlogger a testat rezistenţa tabletei unei maşini Tesla
  • Pentru acest experiment s-a folosit un ciocan
  • Maşina testată este un Tesla Model 3
2012 afișări
Imaginea articolului VIDEO Tableta de control a maşinii Tesla Model 3, supusă la testul ciocanului de un vlogger
Cât rezistă tableta de control Tesla la loviturile de ciocan? Un vlogger renumit pentru testarea rezistenţei diferitelor gadgeturi răspunde la această întrebare.
 
„Foarte foarte uşor se transformă în negru pentru puţin timp. Progresând spre lovituri medii, iar apoi lovituri mai puternice, ajungând la lovituri şi mai puternice”, spune Taras Maksimuk.
 
Este vorba despre o Tesla Model 3 nou nouţă, iar experimentul a fost făcut în timpul condusului. Vloggerul a lovit tableta de control folosind un ciocan.
 
Cei de la Volvo ar trebui să ia notiţe pentru conceptul noului său SUV 100% electric. Pe lângă rezistenţă, vloggerul a vrut să testeze cum va funcţiona maşina Tesla după acest experiment. Iată rezultatul: „Aerul condiţionat merge, totul este funcţional. Nu ai nevoie de tabletă pentru a conduce Tesla Model 3. Aceasta este lecţia zilei”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici