Taxiul zburător este gata să decoleze. VoloConnect aşteaptă autorizarea

  • Compania Volocopter a prezentat ultimul model de navă electrică, VoloConnect.
  • Totuşi, compania nu crede că taxiurile zburătoare vor fi permise prea curând.
  • VoloConnect poate transporta 4 pasageri cu viteză de la 180km/h până la 250km/h.
1051 afișări
Imaginea articolului Taxiul zburător este gata să decoleze. VoloConnect aşteaptă autorizarea

Sursa foto: Youtube

Robert Zemeckis îşi imagina în 1989 când a lansat Back to the Future II că vom avea maşini zburătoare încă din 2015. Termenul a trecut şi încă mai aşteptăm. Iată însă că momentul se apropie cu paşi rapizi.

Aşa arată VoloConnect, o navă care decolează vertical. Este electrică şi reprezintă planul companiei Volocopter pentru viitorul transportului sub formă de taxi. VoloConnect are 6 rotoare plus două motoare de propulsie. Astfel, poate transporta până la 4 pasageri pe o distanţă de 100 de kilometri şi cu o viteză de până la 250 de kilometri pe oră.
 
Cu toate acestea, nu vom vedea prea curând un astfel de taxi zburător. Compania speră ca în 5 ani să primească certificare. Totuşi, ei sunt convinşi că vor fi pregătiţi pentru acel moment: au mai multe prototipuri deja în aer şi se pregătesc de testare. Până la o versiune comerciabilă nu mai e mult.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici