Tesla are probleme. Recheamă în fabrică aproape 50.000 de vehicule în Statele Unite

Tesla recheamă în fabrică în Statele Unite aproximativ 48.000 de vehicule Model 3 Performance pentru că este posibil ca acestea să nu afişeze vitezometrul atunci când se află în "Track Mode", arată documentele publicate vineri.

405 afișări
Imaginea articolului Tesla are probleme. Recheamă în fabrică aproape 50.000 de vehicule în Statele Unite

Rechemarea vizează vehiculele din anii model 2018 până în 2022. Tesla va efectua o actualizare de software over-the-air pentru a rezolva problema. Tesla a declarat că o actualizare lansată în decembrie a eliminat în mod neintenţionat unitatea de viteză din interfaţa cu utilizatorul, notează Reuters.

Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi a declarat că vehiculele nu respectă un standard federal de siguranţă pentru autovehicule şi că, dacă şoferii nu ştiu cu ce viteză circulă, ar putea creşte riscul unui accident.

În ultimul an, Tesla a emis mai multe rechemări în service, inclusiv unele sub presiunea NHTSA. Vineri, Tesla a rechemat separat un vehicul Model X 2022 pentru că un suport nu a fost instalat la scaunul de pe al doilea rând.

Tesla a emis un total de 10 campanii de rechemare în 2022, care acoperă 2,1 milioane de vehicule, a precizat NHTSA, dar unele vehicule sunt acoperite de mai multe campanii. Acesta este al doilea cel mai mare număr de vehicule rechemate în acest an, după Ford Motor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici