Twitter estimează că spamul şi conturile false reprezintă mai puţin de 5% din utilizatori

Twitter Inc. a estimat, într-un document, vorbind despre conturile false sau spam, că au reprezentat mai puţin de 5% din utilizatorii săi activi zilnici monetizabili în primul trimestru.

143 afișări
Imaginea articolului Twitter estimează că spamul şi conturile false reprezintă mai puţin de 5% din utilizatori

Compania de socializare a avut 229 de milioane de utilizatori cărora le-a fost servită publicitate în primul trimestru, potrivit Reuters.

Dezvăluirea a venit la câteva zile după ce directorul executiv al Tesla Inc., Elon Musk, care a încheiat un acord pentru a cumpăra Twitter pentru 44 de miliarde de dolari, a scris pe Twitter că una dintre priorităţile sale va fi eliminarea „roboţilor spam” de pe platformă.

Twitter a precizat în documentul depus că se confruntă cu mai multe riscuri până la încheierea tranzacţiei cu Musk, cum ar fi dacă agenţii de publicitate vor continua să cheltuiască pe Twitter şi „potenţiala incertitudine cu privire la planurile şi strategia noastră viitoare”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici