Veşti bune de la Google Chrome: Cum vei putea scăpa de notificările abuzive

  • Chrome va filtra site-urile care te inundă cu solicitări de notificări sau permisiuni
  • Te va avertiza că respectivele site-uri încearcă să te păcălească
  • Noua versiune Chrome va fi lansată pe 14 iulie
1576 afișări
Imaginea articolului Veşti bune de la Google Chrome: Cum vei putea scăpa de notificările abuzive

Veşti bune de la Google Chrome: Cum vei putea scăpa de notificările abuzive

Cred că şi tu te-ai săturat ca atunci când intri pe unele site-uri să tot dai "Allow", "Block", "Yes", "No", "OK", pe toate pop-up-urile care-ţi apar. De multe ori te-apucă lehamitea şi nici nu mai intri pe site-ul respectiv din cauza avalanşei de notificări.

Vestea bună vine de la Google, care, odată cu versiunea 84 a Chrome, va filtra site-urile care te inundă cu solicitări de notificări sau permisiuni şi te va avertiza că respectivele site-uri încearcă să te păcălească.

Daca ai un site care abuzează de solicitările de notificări şi permisiuni, vei primi un email de la Google cu un ghid despre cum să-ţi rezolvi problemele, iar dacă nu reduci numărul lor, în 30 de zile, site-ul tău va intra sub incidenţa noii politici.

Foarte multe plângeri au venit de la utilizatori cu privire la această problemă, aşa că Google a luat decizia să o rezolve, începând cu noua versiune de Chrome, care va fi lansată pe 14 iulie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici