VIDEO Mănuşa care atinge ceea ce nu este real. Cei interesaţi ar putea scoate din buzunar o sumă cu 5 cifre

  • Compania HaptX a lansat noul model de mănusă VR, Gloves DK2
  • Conţine 133 de puncte tactile care îţi apasă pe piele, e mai mică şi mai uşoară decât modelul anterior
  • Preţul nu este făcut public, dacă doreşti o ofertă de preţ va trebui să faci o solicitare
483 afișări
Imaginea articolului VIDEO Mănuşa care atinge ceea ce nu este real. Cei interesaţi ar putea scoate din buzunar o sumă cu 5 cifre

FOTO: captură ecran YouTube HaptX

Nu este chiar mănuşa lui Thanos, dar îţi promite o experienţă VR cu adevărat uimitoare.

Cei de la HaptX au lansat noua versiune pentru mănuşa VR care promite să te dea pe spate. Are 133 de puncte tactile care îţi apasă pe piele pentru stimularea texturii obiectelor.
Modele anterioare ale mănuşii sunt deja folosite în armată şi în experimente medicale. Noul model este mult mai mic, mai uşor şi mai confortabil.
 
Compania care a creat modelul nu îţi va dezvălui preţul modelului decât dacă eşti cu adevărat interesat. Atunci trebuie să soliciţi o ofertă. Din ceea ce se zvoneşte, ar putea fi o sumă de 5 cifre.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici