VIDEO Maşinile electrice, încărcate de roboţi. Prototipul Volkswagen poate fi programat prin telefon

  • Volkswagen a prezentat prototipul unui robot care încarcă maşinile electrice
  • Roboţelul Volkswagen poate fi programat prin telefon în momentul în care parchezi
  • Volkswagen construieşte deja reţele mari de încărcare a maşinilor electrice
112 afișări
Imaginea articolului VIDEO Maşinile electrice, încărcate de roboţi. Prototipul Volkswagen poate fi programat prin telefon

Roboţelul R2-D2 nu mai este doar un personaj din Star Wars. Îl vei putea auzi când...îţi încarci maşina.

Volkswagen a anunţat luni roboţelul care încarcă maşina. Reţeta e simplă: ajungi în parcare, îl comanzi pe telefon şi când te întorci ai bateria full.
 
Va mai dura până să vezi un astfel de roboţel în clădirea unde lucrezi. Este momentan un prototip şi nu este clar cum va putea comunica roboţelul cu maşina. Are nevoie de asta ca să o poată încărca. În plus, roboţelul Volkswagen ar trebui să lucreze şi cu alte modele de maşini electrice de la Tesla, BMW sau Honda.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici