Viitorul gamingului în realitate virtuală. Un start-up surprinde lumea gamerilor

  • Un start-up numit Virtuix a creat o platformă pentru realitate virtuală
  • Omni One îi permite gamerului să se mişte ca în joc fără să iasă de pe platformă
  • Platforma va costa 1.995 de dolari şi va fi disponibilă din 2021
114 afișări
Imaginea articolului Viitorul gamingului în realitate virtuală. Un start-up surprinde lumea gamerilor

Viitorul gamingului în realitate virtuală

Când te gândeşti la realitate virtuală, cu siguranţă îţi vine în minte o tranziţie totală într-un alt loc. Până acum era imposibil. Puneai casca pe cap, însă riscai să te loveşti de pereţi. Un startup schimbă datele problemei. A inventat o platformă specială pentru gamingul în realitate virtuală. Foloseşte o geacă specială şi adidaşi cu aderenţă ridicată pentru a nu ieşi de pe platformă. Iar utilizatorul poate să se mişte ca personajul din joc.
 
Platforma le-a adus aminte fanilor de filmul Ready Player One. În acesta, un geniu pe nume Halliday a creat un întreg univers virtual.
 
”În zilele noastre realitatea e o dezamăgire. Toată lumea caută o modalitate de a scăpa. De aceea Halliday a fost un erou pentru noi toţi. Ne-a arătat că putem să mergem undeva fără să mergem niciunde”
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici