Z Fold 2 a fost lansat de Samsung. Noul telefon pliabil costă 2.000 de dolari şi este deja disponibil pentru precomandă

  • Z Fold 2 este noul telefon pliabil pe care ţi-l propune Samsung
  • Costă 2.000 de dolari şi este deja disponibil pentru precomandă
  • Microsoft a lansat recent un telefon cu 2 ecrane
1083 afișări
Imaginea articolului Z Fold 2 a fost lansat de Samsung. Noul telefon pliabil costă 2.000 de dolari şi este deja disponibil pentru precomandă

Sursa foto: profimedia

Samsung îţi prezintă noul telefon pliabil. Z Fold 2 este deja disponibil pentru precomandă şi dacă te aşteptai să fie mai ieftin, nu e cazul. Costă 2.000 de dolari.

Telefonul pliabil este mai subţire şi vine cu îmbunătăţiri la capitole cheie. Telefonul este acum mai rezistent iar ecranul mai bun.
 
Samsung are competiţie serioasă în acest segment. Microsoft ţi-a prezentat recent telefonul Duo cel care are, aşa cum spune şi numele, 2 ecrane. Huawei şi Motorola îţi propun şi ei telefoane de acest fel.
 
Lewis Hilsenteger, expert: Totul este pur şi simplu mai bine gândit decât în prima versiune. E mai sofisticat, e următorul model şi te aşteptai să facă asta, să aibă de învăţat de la versiunea originală şi să repare diferite lucruri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici