Zvonuri despre iPhone 14 - cameră de 48 megapixeli, zoom de tip "periscop" şi filmare în rezoluţie 8K

Modelul iPhone 14 Pro ar putea avea camere de 48 de megapixeli şi capabilităţi de înregistrare video cu rezoluţie 8K.

2856 afișări
Imaginea articolului Zvonuri despre iPhone 14 - cameră de 48 megapixeli, zoom de tip "periscop" şi filmare în rezoluţie 8K

Zvonuri despre iPhone 14

Mai sunt câteva luni până la lansarea noului model iPhone 14.

Dimensiunile iPhone-ului se schimbă în 2022, iar Apple elimină modelul iPhone mini de 5,4 inchi, deoarece s-a dovedit a fi nepopular în rândul clienţilor. După ce a avut vânzări slabe, Apple intenţionează să se concentreze pe modele de iPhone de dimensiuni mai mari şi ne aşteptăm să vedem un iPhone 14 de 6,1 inchi, un iPhone 14 Pro de 6,1 inchi şi un iPhone 14 Max de 6,7 inchi. şi un iPhone 14 Pro Max de 6,7 inchi.

Camera din spate ar putea vedea, de asemenea, un nou design, transmite macrumors

Unele dintre noile iPhone-uri pot avea un cadru de titan, iar difuzoarele şi microfonul vor fi reproiectate. Apple ar putea folosi, de asemenea, un nou sistem termic care va menţine iPhone-ul mai rece pentru a minimiza impactul cipurilor mai rapide şi al conectivităţii 5G.

Noile iPhone-uri includ întotdeauna îmbunătăţiri ale camerei, iar iPhone 14 nu face excepţie.

Camera Ultra Wide va fi îmbunătăţită şi există posibilitatea ca Apple să introducă un obiectiv cu zoom de tip „periscop” care să permită un zoom optic mult mai mare, dar încă nu este clar dacă acesta va veni în 2022 sau 2023.

Modelul iPhone 14  Pro  ar putea avea, de asemenea , camere de 48 de megapixeli şi capabilităţi de înregistrare video cu rezoluţie 8K.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici