Coronavirus Japonia: A fost creat testul care depistează virusul în doar două ore

Veste bună din partea japonezilor! O companie japoneză a creat un test care poate depista infecţia cu noul coronavirus în doar două ore.

608 afișări
Imaginea articolului Coronavirus Japonia: A fost creat testul care depistează virusul în doar două ore

Coronavirus Japonia: A fost creat testul care depistează virusul în doar două ore

 

Potrivit Japan Times, compania Fujifilm Holdings Corp a creat un test de depistare rapidă a noului coronavirus ce provoacă infecţia COVID-19. Acest test ar reduce timpul de furnizare a rezultatelor la aproximativ două ore.
 
Compania japoneză a anunţat că testul va fi lansat pe 15 aprilie. Actualele teste au capacitatea de a depista infecţia cu noul coronavirus după şase ore, acestea funcţionând pe reacţia de polimerizar în lanţ (PCR).
 
Mai mult, tot această companie a dezvoltat un medicament care are şanse foarte mari să fie tratamentul mult dorit de toată lumea pentru a combate infecţia cu SARS-CoV-2. Imediat 30 de ţări au făcut deja comenzi pentru distribuirea acelui medicament, conform spuselor şefului de cabinet al prim-ministrului Japoniei, Yoshihide Suga.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici