La doar nouă ani o fetiţă contribuie la lupta cu pandemia de coronavirus

O fetiţă în vârstă de nouă ani din statul american Maryland a început să fabrice măşti de protecţie, în contextul cererilor din ce în ce mai mari din cauza pandemiei, informează postul tv WJZ13.

216 afișări
Imaginea articolului La doar nouă ani o fetiţă contribuie la lupta cu pandemia de coronavirus

La doar nouă ani o fetiţă contribuie la lupta cu pandemia de coronavirus

"Aşezăm pânza într-un filtru, pentru a oferi o protecţie mai mare peste gură şi nu lua microbi şi alte lucruri din aer", afirmă Payton Spruell, în vârstă de nouă ani, din comitatul Baltimore (Maryland).

Fetiţa vinde de câteva săptămâni măşti de protecţie, folosind reţeaua de socializare online Facebook. Până acum, a făcut sute de măşti, unele oferindu-se angajaţilor serviciilor de urgenţă.

Ea este ajutată de bunica şi mama ei în confecţionarea măştilor. "O am pe bunica aici pentru a mă ajuta cu problemele pe care le avem uneori, mama mă ajută cu fierul de călcat (...)", explică ea.

Sursă foto: Facebook Rachael Cardin WJZ 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici