Netflix & chill simultan cu prietenii. Opţiunea extrem de utilă în timp ce eşti în autoizolare

  • Serviciul de streaming permite urmărirea aceluiaşi conţinut alături de prieteni
  • “Netflix Party” oferă şi opţiunea de a comenta în timp real
  • Netflix a suplimentat serverele alocate pentru opţiunea “Party”
2375 afișări
Imaginea articolului Netflix & chill simultan cu prietenii. Opţiunea extrem de utilă în timp ce eşti în autoizolare

Sursa foto: Profimedia

Dacă eşti prizonier în propria casă în aceste zile şi ai un cont Netflix, atunci ai la dispoziţie o variantă de a socializa, dar să păstrezi în acelaşi timp distanţa. Opţiunea se numeşte “Netflix Party” şi chiar dacă are câţiva ani de când a fost lansată, în aceste zile e mai populară ca niciodată. Poţi să urmăreşti acelaşi conţinut alături de prieteni şi chiar să comentezi ce vezi în timp real.

“Netflix Party” e disponibil sub forma unei extensii pentru browserul Chrome şi a primit un update la începutul lunii martie. Cei de la Netlfix se aşteaptă să fie atât de folosită în timpul crizei coronavirusului încât a alocat şapte servere suplimentare pentru a face faţă utilizărilor, scrie Daily Mail.

Odată ce creezi o “Petrecere Netflix”, poţi să trimiţi altora linkul de la show-ul pe care să îl urmăriţi împreună şi să îl şi comentaţi.

În timp ce majoritatea companiilor se confruntă cu pierderi în această perioadă, Netflix a înregistrat creşteri la bursă. Evident, serviciul de streaming e la mare căutare în aceste zile în care oamenii aflaţi în izolare trebuie să găsească ceva de făcut pentru a trece timpul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici