Inconştienţa la volan: un şofer forţează trecerea la nivel cu calea ferată printre bariere. Poliţiştii fac cercetări

O maşină a fost filmată când forţează trecerea de cale ferată între staţiile Bucureşti Băneasa - Pantelimon.

1997 afișări

Deşi CFR SA a sesizat public, în ultima perioadă, gravele abateri de la respectarea regulilor de circulaţie rutieră la trecerile la nivel cu calea ferată, un nou caz de inconştienţă a fost surprins duminică de camerele de luat vederi, la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 13+958, situată între staţiile Bucureşti Băneasa - Pantelimon, cartierul Andronache.

În imagini este surprinsă o maşină galbenă care, deşi barierele sunt coborâte, trece calea ferată printre acestea şi îşi continuă nestingherită drumul.

Conform CFR SA, imaginile, inclusiv numărul de înmatriculare al autoturismului, au fost transmise şi reprezentanţilor Poliţiei pentru identificarea şoferului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici