Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

380 afișări

1500 de muncitori de la Dacia au protestat faţă de condiţiile de transport, iar producţia a fost oprită - FOTO

1.500 de muncitori au protestat, vineri dimineaţa, în faţa uzinei Dacia de la Mioveni, după accidentul de vinerea trecută, când două autobuze pline cu angajaţi ai uzinei s-au ciocnit, liderii sindicali susţinând că omenii nu se mai simt în siguranţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

ATENŢIONARE ANM. Cod PORTOCALIU şi GALBEN de vânt şi ninsoare - HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis vineri o atenţionare cod portocaliu valabil pe 2 decembrie, în intervalul orar 08:00 - 14:00, în Cluj, Bistriţa-Năsăud, Maramureş şi Caraş-Severin.

Incendiu într-un bloc: zeci de persoane evacuate, un pompier rănit

Au fost aprinse luminile de sărbători în Capitală. Mii de bucureşteni au participat la eveniment - VIDEO

Joi seara au fost aprinse peste trei milioane de beculeţe de tip LED care au împodobit oraşul pe un traseul de 29 de kilometri, în 52 de locaţii. A fost deschis şi Târgul de Crăciun în Piaţa Constituţiei. Mii de bucureşteni au fost prezenţi la eveniment.

Zeci de oameni, la reşedinţa cuplului Ceauşescu 

Românul din statistici trăieşte puţin, dar munceşte mult pentru calitatea vieţii sale

Cetăţeanul mediu conturat de cifrele din statisticile oficiale este un presonaj care munceşte două treimi din viaţă, deşi este prost plătit, cheltuind în schimb aproape toţi banii pentru a-şi îmbunătăţi condiţiile de trai, reiese din raportările consultate de MEDIAFAX.

Copii, mai ocupaţi decât adulţii din cauza programei şcoalre

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici