Video Au fost aprinse luminile de sărbători în Capitală. Mii de bucureşteni au participat la eveniment - VIDEO

Joi seara au fost aprinse peste trei milioane de beculeţe de tip LED care au împodobit oraşul pe un traseul de 29 de kilometri, în 52 de locaţii. A fost deschis şi Târgul de Crăciun în Piaţa Constituţiei. Mii de bucureşteni au fost prezenţi la eveniment.

3035 afișări

Mii de oamenii s-au strâns joi seara în Piaţa Constituţiei din Capitală pentru a participa la evenimentul de deschidere oficială a sezonului sărbătorilor de iarnă, în 52 de locaţii din Capitală fiind aprinse peste trei milioane de beculeţe.

"Îmi plac luminiţele şi bradul că e mare. Nu am fost încă la casa Moşului, o să îl rog pe tati să mă ducă", spune Maia, în vârstă de 7 ani. Iulian, tatăl fetei, este şi el încântat de brad însă nemulţumit de organizare. "E frumos, mult mai mare decât în anii trecuţi, cu multe lumini, dar organizarea cam lasă de dorit. Stai foarte mult la rând ca să cumperi ceva, multă aglomeraţie, nu ai unde parca, dar ne-am obişnuit."

Îmi place, arată foarte frumos, faţă de anii trecuţi mi se pare la fel împodobit, doar că într-o altă locaţie ceva mai mare. Mi-ar fi plăcut şi mai mult dacă nu era atât de multă lume, dar o să vin şi în serile următoare când nu o să mai fie atât de mulţi oameni şi atunci o să văd mai bine şi luminiţele şi căsuţele cu mâncare şi ce mai e pe aici", spune Margareta Dănilă.

Şi Centrul Istoric este iluminat festiv anul acesta.

În Bucureşti a fost deschis şi Târgul de Crăciun, acesta fiind organizat anul acesta în Piaţa Constituţiei din Capitală. În această zonă vor avea loc spectacole artistice, fiind amenajat un patinoar, un carusel, casa lui Moş Crăciun şi mai multe căsuţe în care se vând bucate tradiţionale şi produse handemade.

Târgul de Crăciun are loc în perioada 1 – 30 decembrie 2016 şi poate fi vizitat zilnic, în intervalul orar 10:00 –22:00.

Traficul rutier a fost blocat între Piaţa Constituţiei şi Bulevardul Unirii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici