Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

461 afișări

Premierul, în inspecţie la Tarom şi la Aeroportul Otopeni | Tudose, despre problemele Tarom: "Cineva din echipa mea a avut o remarcă foarte tristă: 'Parcă până acum n-au avut conducere'. Ăsta e adevărul"

Mihai Tudose s-a aflat joi în inspecţie la Tarom şi la Aeroportul Otopeni. Vizita premierului la Tarom vine după schimbarea conducerii, ca urmare a reproşurilor referitoare la managementul companiei, în ultimul an fiind înregistrate pierderi de peste 104 milionane lei.

Septembrie vine cu temperaturi mai ridicate decât media perioadei. Zonele din România unde vor fi şi 34 de grade. Cum va arăta vremea pe litoral

Prima lună de toamnă debutează cu temperaturi de peste 30 de grade, în special în sudul şi vestul ţării, iar pe parcursul întregii perioade, termometrele vor indica valori peste medie, a declarat, pentru Mediafax, meteorologul Adrian Boeriu.

Ministerul Sănătăţii: 16 cazuri de îmbolnăviri cu West Nile, din mai până în august, din care şase decese. Măsurile de protecţie, recomandate de medici

În sezonul 2017, respectiv din mai până în august, au fost confirmate 16 cazuri de meningite cu virus West Nile, din care şase decese, înregistrate în Bucureşti, Buzău, Brăila şi Olt, anunţă Ministerului Sănătăţii.

FOTO | Incendiu puternic de lizieră de pădure, într-o comună din judeţul Hunedoara

Un puternic incendiu de lizieră de pădure a izbucnit în comuna Blăjeni din judeţul Hunedoara, flăcările manifestându-se pe aproximativ cinci hectare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Circulaţia pe podul Calafat-Vidin, întreruptă timp de două ore, pentru lucrări de întreţinere

Circulaţia pe podul Calafat-Vidin va fi întreruptă luni, joi şi vineri, timp de câte două ore, pentru lucrări de întreţinere şi reparaţii.

Teodor Meleşcanu le cere ambasadorilor să sprijine firmele româneşti prin relaţiile pe care le au

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, le-a transmis, joi, ambasadorilor români că nu trebuie să aibă ”nici cea mai mică reticenţă” în a-şi folosi relaţiile pe care le au în ţările în care îşi desfăsoară activitatea pentru a sprijini firmele româneşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici