Video Premierul, în inspecţie la Tarom şi la Aeroportul Otopeni | Tudose, despre problemele Tarom: "Cineva din echipa mea a avut o remarcă foarte tristă: 'Parcă până acum n-au avut conducere'. Ăsta e adevărul"

Mihai Tudose s-a aflat joi în inspecţie la Tarom şi la Aeroportul Otopeni. Vizita premierului la Tarom vine după schimbarea conducerii, ca urmare a reproşurilor referitoare la managementul companiei, în ultimul an fiind înregistrate pierderi de peste 104 milionane lei.

2283 afișări

Prim-ministrul s-a interesat condiţiile de la Aeroportul Otopeni, dar şi cum se lucrează la Tarom.

"N-am venit neapărat să verific, am venit la două companii care sunt şi trebuie să rămână un simbol al României. Şi aeroportul, şi compania TAROM sunt ca interfaţă pentru oricine vine în România şi îşi formează o primă imagine. Am venit să văd care sunt într-adevăr şi problemele reale ale celor două companii, să vedem în ce măsură Guvernul poate interveni şi ajuta cele două companii. Am vorbit atât cu domnul director de la aeroport, cât şi cu conducerea interimară a TAROM, înţeleg că plănurile sunt bune, există dorinţă de muncă, există şi disponibilitatea personalului din conducerea celor două societăţi de a restructura şi de a duce partea de management la alt nivel. Le urez succes şi i-am asigurat de tot sprijinul guvernamental", a declarat premierul Mihai Tudose după vizita la cele două instituţii.

Întrebat care sunt problemele Tarom, premierul a răspuns: "Sunt foarte multe. Cineva din echipa care mă însoţeşte a avut o remarcă foarte tristă: 'Parcă până acum n-au avut conducere'. Ăsta e adevărul".

Vizita la Tarom vine după ce, recent, conducerea s-a schimbat ca urmare a criticilor premierului Mihai Tudose referitoare la pierderile companiei. Florin Susanu este directorul interimar al companiei, după ce Eugen Davidoiu a demisionat din funcţie.

La şedinţa de guvern anterioară demisiei lui Davidoiu, premierul Mihai Tudose a criticat managementul acestuia. În ultimul an, la Tarom au fost înregistrate pierderi de peste 104 milionane lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici