Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

345 afișări

Un elev din judeţul Timiş a fost bătut de tatăl unui coleg în sala de clasă

Poliţia Timiş a deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe după ce un elev de 14 ani a fost bătut de tatăl unui coleg cu care a avut un conflict, în sala de clasă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ministerul de Interne anunţă majorări salariale între 5-10 % pentru 28.000 de poliţişti, de la 1 februarie

Ministerul de Interne anunţă majorări salariale între 5-10 % pentru 28.000 de poliţişti, de la 1 februarie, miercuri fiind aprobat Ordinul ministrului afacerilor interne pentru aprobarea Normelor metodologice privind salarizarea şi alte drepturi ale personalului.

UE şi Marea Britanie se contrazic pe BREXIT. Avertismentul dat de Theresa May: ce se va întâmpla cu europenii care vor veni în Regat după luna martie 2019

Premierul britanic Theresa May a avertizat, joi, că europenii care vor veni în Marea Britanie după Brexit ar putea să-şi piardă unele drepturi, indicând un dezacord cu Uniunea Europeană în legătură cu statutul cetăţenilor în perioada de tranziţie, relatează site-ul agenţiei Reuters.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici