Video ŞTIRILE OREI 20.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 20.00.

44 afișări

Liviu Dragnea cere ca subiectul mutării Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim să fie discutat în CSAT. Liderul PSD l-a criticat pe preşedintele Klaus Iohannis pentru refuzul de a desemna un ambasador în Israel.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că ”abia” aşteaptă ca preşedintele Klaus Iohannis să convoace referendum pe Justiţie, afirmând că va fi un bun prilej pentru români de a răspunde şi la alte întrebări, precum ”câte case e nevoie să furi la stat ca să ajungi preşedintele României?”.

Judecătorii instanţei supreme au respins recursul Inspecţiei Judiciare şi au decis că Laura Codruţa Kovesi nu a săvârşit nicio abatere disciplinară prin neprezentarea în faţa comisiei parlamentare. Decizia e definitivă. Acesta este al doilea proces pe care fosta şefă DNA îl câştigă definitiv contra Inspecţiei Judiciare.

Preşedintele Klaus Iohannis îl va întâmpina pe Papa Francisc pe 31 mai, la Aeroportul „Henri Coandă”, urmând ca ceremonia oficială de primire la Palatul Cotroceni să aibă loc în aceeaşi zi. Sanctitatea Sa va efectua o vizită în România între 31 mai – 2 iunie.

Oficialii Ethiopian Airlines au anunţat că vor menţine legăturile strânse cu fabricantul american de avioane Boeing, în ciuda situaţiei iscate de prăbuşirea, în această lună, a aeronavei 737 MAX 8, în urma căreia au murit 157 de persoane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici