Video ŞTIRILE OREI 9.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 9.00

78 afișări

Facultatea de Drept a Universităţii "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca dezaprobă modalitatea de adoptare şi unele dispoziţii ale OUG nr. 7, care aduc atingere independenţei justiţiei, şi se declară solidară cu magistraţii.

Deces din cauza gripei la Cluj. Peste de 1.500 de cazuri, în toată ţara

Un bărbat în vârstă de 84 de ani din judeţul Cluj a murit din cauza gripei. Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 158. Potrivit ultimelor date ale Institutului Naţional de Sănătate Publică, în săptămâna 11-17 februarie 2019, s-au înregistrat la nivel naţional 1.534 cazuri de gripă clinică.

Liderul suprem nord-coreean Kim Jong-un a declarat azi, în cea de a doua zi a summitului între Coreea de Nord şi SUA, că dacă nu ar fi pregătit pentru denuclearizare nu s-ar mai afla la Hanoi, relatează site-ul agenţiei Dpa.

Michael Cohen, fostul avocat al preşedintelui Donald Trump, a declarat în cadrul audierii din Congres că îi e teamă de faptul că Trump nu îi va permite succesorului său să preia paşnic controlul Casei Albe, dacă pierde alegerile din 2020, relatează Reuters.

Partidul Laburist va propune sau va susţine convocarea unui nou referendum pe tema apartenenţei Marii Britanii la Uniunea Europeană, a anunţat aseară formaţiunea de opoziţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici