Djokovic: Respect lui Federer că a venit, a avut dureri, nu a fost aproape de forma fizică optimă

Novak Djokovic s-a calificat în finala Australian Open, după ce s-a impus în semifinale în faţa lui Roger Federer în trei seturi, scor 7-6, 6-4, 6-3. La finalul meciului, sârbul, care poate urca pe primul loc ATP dacă va câştigat turneul de la Melbourne, l-a lăudat pe elveţian pentru efortul depus.

2482 afișări
Imaginea articolului Djokovic: Respect lui Federer că a venit, a avut dureri, nu a fost aproape de forma fizică optimă

Djokovic: Respect lui Federer că a venit, a avut dureri, nu a fost aproape de forma fizică optimă

"Respect lui Roger că a venit aici în această seară. A fost evident că a avut dureri şi că nu a fost nici măcar aproape de forma fizică optimă. A fost greu pentru mine la început, pentru că am fost mai atent la el şi la cum se mişcă decât la loviturile pe care le execut.

Dar am reuşit să revin în set, altfel lucrurile puteau sta total diferit. Dacă se desprindea la 5-1, istoria meciului ar fi fost probabil alta", a spus Novak Djokovic, după ce şi-a asigurat calificarea în finala Australian Open.

În ultimul act, Novak Djokovic se va întâlni cu învingătorul meciului dintre Dominic Thiem (26 de ani, nr. 5 ATP) şi Alexander Zverev (22 de ani, nr. 7 ATP).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici