Simona Halep, a treia favorită la câştigarea turneului de Grand Slam Australian Open

Simona Halep (28 de ani) va susţine în noaptea de vineri spre sâmbătă, de la ora 03:30, al treilea meci la Australian Open. Fostul lider mondial o va întâlni pe rusoaica Yulia Putintseva (25 de ani).

2052 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, a treia favorită la câştigarea turneului de Grand Slam Australian Open

Simona Halep, a treia favorită

În urma ultimelor rezultate obţinute la turneul de la Melbourne, Simona Halep a devenit a treia favorită la câştigarea turneului de Grand Slam. Cotele caselor de pariuri s-au modificat, după eliminarea jucătoarelor precum Naomi Osaka şi Serena Williams, astfel că în ceea ce priveşte cotele lui Halep acestea au ajuns să varieze între 7,5 şi 8, de la 10 - 11.

În cazul în care va trece de rusoaică, Simona Halep o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Catherine Cartan Bellis (600 WTA, 20 de ani) şi Elise Mertens (17 WTA, 24 de ani).

Principala favorită la câştigarea turneului, conform caselor de pariuri, este Ashleigh Barty, cotată cu 4, în timp ce pe locul doi se află Karolina Pliskvova, cu o cotă de 7.

În acest moment, Simona Halep a urcat pe locul trei în clasamentul WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici