Vremea se menţine instabilă. La munte sunt condiţii de ninsoare. Prognoza METEO pentru următoarele trei zile

Cerul va fi variabil spre mai mult senin, exceptând regiunile extracarpatice şi zonele montane şi submontane aferente, unde vor fi înnorãri temporare şi pe arii restrânse precipitaţii slabe. Acestea vor fi sub formã de ploaie, în timp ce la munte, cu precădere la altitudini de peste 1500 m va ninge, informează ANM.

471 afișări
Imaginea articolului Vremea se menţine instabilă. La munte sunt condiţii de ninsoare. Prognoza METEO pentru următoarele trei zile

VREMEA în această noapte şi în zilele următoare. Prognoza în Bucureşti şi în ţară

ÎN BUCUREŞTI

La noapte, cerul va avea înnorãri temporare şi în special la începutul intervalului, trecãtor vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 4...5 grade.

Sâmbătă

Cerul va avea înnorãri, iar în prima parte a intervalului, trecãtor vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimã va fi de 5...6 grade.

Duminică 

Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua, cu o probabilitate mai mare în a doua parte a zilei şi seara. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 15...16 grade, iar cea minimã de 5...6 grade.

Luni 

Cerul va avea înnorãri şi temporar în prima parte a intervalului va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 13...14 grade, iar cea minimã de 4...5 grade.
 

ÎN ŢARĂ

La noapte, cerul va fi variabil spre mai mult senin, exceptând regiunile extracarpatice şi zonele montane şi submontane aferente, unde vor fi înnorãri temporare şi pe arii restrânse precipitaţii slabe. Acestea vor fi sub formã de ploaie, în timp ce la munte, cu precădere la altitudini de peste 1500 m va ninge. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe creste, iar la cote mai reduse, pe spaţii mici şi în sudul ţãrii. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 şi 7 grade, uşor mai coborâte în depresiuni unde izolat vor fi condiţii de brumã.

Sâmbătă

Cerul va avea înnorãri, mai accentuate în prima parte a intervalului în sud, est şi centru, iar noaptea cu precãdere în jumãtatea nordicã a teritoriului, însã doar pe arii restrânse, temporar va ploua slab. În zona montanã, la altitudini de peste 1500 m vor fi precipitaţii sub formã de ninsoare, dar neînsemnate cantitativ. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare ziua în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 20 de grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în vestul ţãrii, unde se vor situa în jurul celor specifice datei, iar cele minime între -2 şi 8 grade, uşor mai coborâte în depresiuni.

Duminică 

Vor fi înnorãri în cea mai mare parte a intervalului şi temporar va ploua, local în regiunile nordice şi nord-vestice, la deal şi la munte, şi pe arii mai restrânse, cu o probabilitate mai mare în cele centrale şi sudice. Ploile vor avea şi caracter de aversã, iar izolat se pot acumula cantitãţi de apã mai însemnate. La munte, în special la altitudini mai mari, precipitaţiile vor fi sub formã de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în prima parte a intervalului în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali şi a Munţilor Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 9 grade, uşor mai scãzute în estul Transilvaniei.

Luni 

Cerul va avea înnorãri şi temporar va ploua, în prima parte a intervalului local în nord şi centru precum şi la munte şi pe arii mai restrânse în rest, în timp ce noaptea, aria ploilor va fi în restrângere spre sud-vest. În zona montanã înaltã, precipitaţiile vor fi sub formã de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special pe creste, iar la cote mult mai reduse, local şi temporar cu precãdere în nord-vestul, centrul şi sudul ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 9 grade, posibil uşor mai scãzute în depresiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici