1,5 milioane de echipamente de protecţie au fost oprite la vamă pentru că nu erau declarate în acte

  • 1,5 milioane de echipamente de protecţie au fost oprite la vamă azi noapte, anunţă Poliţia Capitalei.
  • Un ONG cumpărat echipamentele de protecţie prin intermediul unei firme.
  • Atunci când transportul a ajuns la vamă, în documente nu se aflau şi echipamentele de protecţie.
3898 afișări
Imaginea articolului 1,5 milioane de echipamente de protecţie au fost oprite la vamă pentru că nu erau declarate în acte

1,5 milioane de echipamente de protecţie au fost oprite la vamă pentru că erau nedeclarate în acte

Organizaţie non-guvernamentală a cumpărat, prin intermediul unei societăţi comerciale, echipament de protecţie, urmând să intre în posesia a circa 1,5 milioane bucăţi, importate de către firmă.

Azi noapte, într-un punct vamal terestru, a sosit transportul însă în produsele din documentele firmei nu se regăseau şi echipamentele de protecţie.
 
Urmează ca autoritatea vamală  să decidă cu privire la aceste bunuri, anunţă Poliţia Capitalei.  
 
Poliţiştii şi procurorii fac acum verificări pentru evaziune fiscală şi folosirea la autoritatea vamală a documentelor vamale de transport sau comerciale care se referă la alte mărfuri sau bunuri decât cele prezentate în vamă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici