Autorităţile americane pregătesc o campanie de vaccinare pentru milioane de copii. Ce vârste sunt vizate

  • Milioane de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani ar putea fi vaccinaţi în cadrul unei ample campanii pregătite de autorităţile din Statele Unite ale Americii, anunţă The News&Observer.
  • Estimările sunt că aproximativ 28 de milioane de copii ar putea beneficia de vaccin.
1623 afișări
Imaginea articolului Autorităţile americane pregătesc o campanie de vaccinare pentru milioane de copii. Ce vârste sunt vizate

Autorităţile americane pregătesc o campanie de vaccinare pentru milioane de copii. Ce vârste sunt vizate

Casa Albă a anunţat că imediat ce autorităţile medicale vor aproba vaccinul anti-COVID produs de Pfizer pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani, acesta se va găsi în cabinetele pediatrice, dispensare şi farmacii.

Reprezentanţii administraţiei Biden au spus că planul este ca vaccinul să fie disponibil în peste 25.000 de dispensare şi cabinete, dar şi în reţelele naţinale de farmacii şi în şcoli.

Autorităţile americane spun că aproximativ 28 de milioane de copii ar putea beneficia de vaccin. În perioada următoare, reprezentanţii statului vor organiza mai multe campanii de informare pentru copii şi părinţi despre beneficiile imunizării.

Aprobarea vaccinului ar putea veni în următoarele săptămâni, iar vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani va începe imediat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vaccin,
copii,
sua

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici