Caz bizar în Indonezia: Un asistent medical a fost suspendat după ce a făcut sex cu un bolnav de coronavirus

Un asistent medical din Indonezia a fost suspendat după ce a recunoscut că şi-a dat jos echipamentul de protecţie pentru a face sex într-o toaletă cu un bărbat infectat cu COVID-19.

951 afișări
Imaginea articolului Caz bizar în Indonezia: Un asistent medical a fost suspendat după ce a făcut sex cu un bolnav de coronavirus

Caz bizar în Indonezia: Un asistent medical a fost suspendat după ce a făcut sex cu un bolnav de coronavirus

„Este adevărat că a existat o relaţie suspectă între un lucrător din domeniul sănătăţii şi un pacient cu COVID-19 la Spitalul de Urgenţă Wisma Atlet”, a declarat, potrivit New York Post, Asep Gunawan, reprezentant al Asociaţiei Naţională de Asistenţă Medicală.

Acesta a afirmat că asistentul „trebuie să urmeze procesarea legală”.

Incidentul din Jakarta a ieşit la iveală când pacientul s-a lăudat pe Twitter, conform The Sun. Acesta a publicat o captură cu mesajele WhatsApp între cuplu, conţinând inclusiv detalii intime. În imagini se vedea echipamentul de protecţie al asistentului aruncat pe podea.

„Acest caz a fost transferat poliţiei centrale din Jakarta”, a spus locotenentul colonel Arh Herwin de la Comandamentul Militar Regional.

Între timp, pacientul continuă să fie izolat. Cei doi bărbaţi au primit ulterior teste de coronavirus. Pacientul s-a dovedit a fi în continuare pozitiv, în timp ce asistentul are rezultate negative, au spus oficialii.

Dacă vor fi condamnaţi, cei doi bărbaţi riscă pedepse cu închisoarea de până la 10 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
asistent,
suspendare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici