Confuzie la DSP Galaţi: a anunţat telefonic un gălăţean că nu are Covid, apoi, prin mesaj, că de fapt, are!

  • Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi au greşit rezultatul testului unui bărbat suspect de infectare cu virusul SARS CoV-2.
  • Iniţial, funcţionarii l-au sunat şi l-au informat pe pacient că nu este infectat, apoi s-au răzgândit şi i-au trimis un mesaj spunându-i că testul este pozitiv.
1584 afișări
Imaginea articolului Confuzie la DSP Galaţi: a anunţat telefonic un gălăţean că nu are Covid, apoi, prin mesaj, că de fapt, are!

Confuzie la DSP Galaţi: a anunţat telefonic un gălăţean că nu are Covid, apoi, prin mesaj, că de fapt, are!

Incidentul s-a produs zilele trecute. Un bărbat cu simptomele virusului a făcut testul Covid şi a aşteptat rezultatul de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP). Acesta a venit prin intermediul telefonului, bărbatul fiind înştiinţat că nu are boala Covid 19. Bucuria nu a ţinut foarte mult timp pentru că peste aproximativ patru ore bărbatul a primit un mesaj tot de la DSP prin care era informat că rezultatul testului este pozitiv.

Reprezentanţii DSP Galaţi confirmă incidentul şi spun că este vorba despre o eroare.

„Săptămâna trecută au fost probleme cu reţeaua IT. Nu ştim dacă a fost o greşeală umană sau de sistem, cert este că s-a făcut o greşeală. Angajaţii DSP au verificat dosarul dumnealui şi au observat greşeala”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ani Nistor, reprezentantul DSP Galaţi.

Cei de la DSP spun că volumul mare de muncă poate fi o explicaţie pentru greşeala făcută. Ei susţin că aceasta este singura eroare de care au cunoştinţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici