Coronavirus în lume LIVE UPDATE 15 iulie: Bilanţul epidemic anunţat în Italia / Miami a fost declarat „noul Wuhan”

  • Miami a fost declarat „noul Wuhan” în pandemia de Covid-19
  • Două state vecine cu România, eliminate de pe lista UE a „ţărilor sigure”
  • Bilanţul epidemic a ajuns la 34.984 de morţi în Italia / În total, 243.344 de cazuri de coronavirus
  • Studiu: Pacienţi bolnavi de Covid-19 au dezvoltat disfuncţii cardiace
8985 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 15 iulie: Bilanţul epidemic anunţat în Italia / Miami a fost declarat „noul Wuhan”
Coronavirus: Bilanţul epidemic se apropie de 35.000 de morţi în Italia / 162 de cazuri în ultimele 24 de ore
 
Bilanţul epidemic a ajuns la 34.997 de morţi în Italia. Până în prezent au fost raportate în total 243.506 cazuri de coronavirus.În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 162 noi cazuri de coronavirus şi 13 decese.
 
Marea Britanie ar putea peste 120.000 de decese în al doilea val de Covid-19
 
Profesorul Stephen Holgate, un specialist la Spitalul Universitar Southampton spune că „aceasta nu este o predicţie, dar este o posibilitate". 
 
Miami a fost declarat „noul Wuhan” în pandemia de Covid-19
 
Un expert a considerat Miami, Florida, noul epicentru al pandemiei de Covid-19 la nivel mondial, şi a comparat oraşul american cu Wuhan, locul în care îşi are originea noul coronavirus, scrie NZ Herald.
 
Rezultatele testelor celui mai avansat vaccin anti-Covid-19 sunt promiţătoare. Specialiştii spun că, din datele de până acum, vaccinul este sigur şi eficient
 
Un vaccin anti-coronavirus, dezvoltat de compania de biotehnologie Moderna şi Institutul Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase din Statele Unite, este sigur pentru oameni şi a prezentat rezultate bune în ceea ce priveşte dezvoltarea imunităţii pentru toţi cei 45 de participanţi la primele teste umane, scrie Washington Post.
 
Două state vecine cu România, eliminate de pe lista UE a „ţărilor sigure”
 
Două state vecine cu România, eliminate de pe lista UE a „ţărilor sigure” . Serbia şi Muntenegru nu mai figurează pe lista UE a „ţărilor sigure” pentru călătorii. Lista funcţionează ca o recomandare pentru statele membre ale Uniunii, respectarea ei nefiind obligatorie. Includerea SUA pe lista „ţărilor sigure” nu este luată în calcul în momentul de faţă.
 
Bilanţul epidemic a ajuns la 34.984 de morţi în Italia / În total, 243.344 de cazuri de coronavirus
 
Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 34.984 de morţi în Italia, cu 17 decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate a depăşit 243.300.
 
FOTO Un preşedinte controversat care nu crede în COVID-19 a fost muşcat de o pasăre în timp ce o hrănea
 
Aflat în izolare, preşedintele Braziliei Jair Bolsonaro a fost muşcat de o pasăre timp ce încerca să o hrănească, precizează The Guardian. 
 
Studiu: Pacienţi bolnavi de Covid-19 au dezvoltat disfuncţii cardiace 
 
Mai mult de jumătate dintre pacienţii diagnosticaţi cu noul coronavirus au dezvoltat anomalii ale funcţiilor cardiace, relevă un studiu efectuat la cererea Fundaţiei Britanice pentru Boli Cardiace (British Heart Foundation) şi publicat în European Heart Journal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici