Donald Trump îşi mută atenţia de la coronavirus şi se teme de fraudarea electorală din toamnă

  • Un consilier prezidenţial din cercul preşedintelui Donald Trump a fost testat pozitiv
  • Trump şi cercul său personal au umblat fără mască în zona contaminată din aripa de vest de la Casa Albă
  • Preşedintele american se concentrează pe relansarea economiei Statelor Unite şi alegerile din toamnă
362 afișări
Imaginea articolului Donald Trump îşi mută atenţia de la coronavirus şi se teme de fraudarea electorală din toamnă

Sursa foto: profimedia

Pe măsură ce preşedintele american vrea să depăşească criza pandemică şi să se concentreze pe relansarea economiei, noi provocări îl aşteaptă în cale. Sâmbătă, unul dintre consilierii săi de top din grupul delegat pe coronavirus, a fost testat pozitiv. Lovitura de imagine vine în contrast cu asigurările pe care preşedintele american le-a dat legat de ameninţarea în scădere a coronavirusului.

Sâmbătă Trump s-a întâlnit în cadrul camerei pentru situaţii de urgenţă de la Casa Albă cu vârfurile ierarhiei militare. Preşedintele şi participanţii la şedinţă nu au purtat măşti, cu toate că este cunoscut faptul că virusul a circulat în aripa de vest.

Fostul preşedinte, Barack Obama, a criticat administraţia Trump pentru modul în care au răspuns la pandemie şi a numit-o „dezastru haotic”.

Într-o serie de mesaje pe Twitter, preşedintele Donald Trump acuză votanţii de fraudarea alegerilor speciale ale congresului care au avut loc marţi în California. El s-a concentrat pe acuzaţii după ce consilierii săi au trecut la o abordare mai agresivă faţă de democraţi pentru că aceştia vor ca alegerile din toamnă să se facă prin poştă. Atât Trump cât şi adversarul său electoral, Joe Biden, se află în afara campaniei. Preşedintele se teme că scenariul s-ar putea repeta la alegerile din toamnă.

 

Statele Unite ale Americii sunt prinse între temerile legate de noul virus şi efectele nefaste ale unei economii în cădere, relatează CNN.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici