Epidemiologul Octavian Jurma, estimări despre numărul de cazuri COVID din prima parte a lunii noiembrie

  • Medicul epidemiolog Octavian Jurma a declarat marţi seara, la Aleph News, că numărul persoanelor infectate zilnic în România va fi în scădere în următoarele săptămâni.
  • Specialistul a oferit şi o cifră estimativă: 10.000 de cazuri.
2791 afișări
Imaginea articolului Epidemiologul Octavian Jurma, estimări despre numărul de cazuri COVID din prima parte a lunii noiembrie

Epidemiologul Octavian Jurma, estimări despre numărul de cazuri COVID din prima parte a lunii noiembrie

Medicul Octavian Jurma estimează că săptămâna viitoare în România nu vor fi peste 10.000 de persoane infectate zilnic.

Previziunea pe următoarele trei săptămâni este şi mai bună, fiind vorba despre cel mult 6.000 de persoane infectate în fiecare zi.

„Eu cred că vom coborî sub 10.000 de cazuri în prima săptămână a lunii noiembrie şi sub 6.000 în partea a doua a lunii, astfel încât luna decembrie să ne prindă un pic mai relaxaţi”, a explicat Octavian Jurma la Aleph News.

Potrivit raportării de marţi, România a înregistrat 16.765 cazuri noi de COVID şi 523 de decese. 12 dintre acestea sunt anterioare, au anunţat autorităţile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici