Fum într-un salon în care erau pacienţi cu COVID-19

A fost panică, duminică dimineaţa, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, după ce într-unul dintre saloanele în care erau trataţi pacienţi cu COVID-19 s-a semnalat miros de fum.

336 afișări
Imaginea articolului Fum într-un salon în care erau pacienţi cu COVID-19

Fum într-un salon în care erau pacienţi cu COVID-19, la Spitalul din Piteşti

Mirosul de fum a apărut într-un salon din Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. duminică dimineaţa, în jurul orei 4.30.

Primii care au intervenit au fost cadrele medicale.

Nu au fost victime, nici cu pagube materiale.

„În jurul orei 4.30, într-unul din saloanele în care sunt trataţi pacienţi diagnosticaţi cu noul coronavirus a fost semnalat miros de fum. Cadrele medicale au acţionat imediat. Prelungitorul care alimenta cu electricitate un concentrator de oxigen a fost scos din priză şi, astfel, evitată producerea un incendiu”, a spus Cristina Cazacu, purtătorul de cuvânt al Spitalului.

La faţa locului au fost chemaţi reprezentanţii ISU Argeş care au constatat că nu mai sunt probleme.

De asemenea, echipa care asigură continuu mentenanţa a stabilit că prizele de oxigen sunt funcţionale, singura defecţiune fiind la acel prelungitor care a fost înlocuit.

Cele două persoane internate în salon au fost mutate imediat, fără ca starea de sănătate să le fie afectată de acest incident.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici