Germania anunţă creşterea la 117 a numărului de îmbolnăviri cauzate de coronavirus

Numărul de cazuri de coronavirus confirmate în Germania a crescut la 117 de la 66, a anunţat duminică Institutul Robert Koch pentru controlul bolilor, citat de Reuters.

3311 afișări
Imaginea articolului Germania anunţă creşterea la 117 a numărului de îmbolnăviri cauzate de coronavirus

Germania anunţă creşterea la 117 a numărului de îmbolnăviri cauzate de coronavirus

Un comitet de criză al guvernului german a extins recomandările pentru călătoriile transfrontaliere şi a anulat evenimentele internaţionale majore, iar ministrul Sănătăţii a sfătuit persoanele cu simptome de răceală să nu participe la evenimentele de masă.

Mai mult de jumătate din cazuri sunt în Renania de Nord-Westfalia, statul cel mai populat din Germania, unde mai multe şcoli şi centre de îngrijire de zi vor fi închise luni pentru a încerca să prevină răspândirea virusului după ce mai mulţi membri ai personalului au fost testaţi pozitiv.

Ministrul de Interne, Horst Seehofer, a declarat pentru Bild am Sonntag că speră ca un vaccin împotriva coronavirusului să fie disponibil până la sfârşitul anului.

Întrebat dacă Germania ar fi pregătită să izoleze oraşele şi regiunile pentru a controla epidemia, Seehofer a spus: „Aceasta ar fi ultima soluţie”, dar nu a precizat ce ar trebui să se întâmple pentru ca Germania să adopte astfel de măsuri drastice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici